Om oss i NorCryst.no

Vi i Norcryst.no har lenge vært svært opptatt av solenergi. Dette er noe vi tenker er en stor del av fremtiden og derfor vil vi dele vår kunnskap med andre.

Hvorfor startet vi denne siden?

Interessen for kvarts, solceller og solenergi ble rett og slett så stor at vi bestemte oss for å få tak i en rekke ressurser og samle den på ett sted. Det er viktig for oss å ha orden i sysakene, og det er slik denne siden ble til. Vi er glade i kunnskap og ikke minst glad i å kategorisere den.

Hva vil vi formidle?

Vi vil formidle gleden vi får av å lære nye ting om kvarts, solceller og solenergi. Det å kunne dele det vi lærer er noe som er utrolig viktig for oss. Vi vet at alle lærer på forskjellige måter, og derfor håper vi at du finner noe du kan lære av på våre nettsider.

Har du tilbakemeldinger?

Om du har noen tilbakemeldinger, er det bare å ta kontakt med oss. Kanskje du har noen temaer du vil at vi skal ta opp, eller kanskje du har noen konkrete spørsmål? Vi er åpne for forslag, spørsmål, eller hva enn det måtte være. Vi er klare for å bidra til at du blir like interessert i solenergi, kvarts og solceller som oss.

Vi håper at du koser deg på siden vår og finner informasjon som du kan benytte deg av. Det er det vi er her for. Vi i NorCryst.no er opptatt av læringsglede og at kunnskapen når ut til så mange som overhodet mulig.

Kos deg med det du finner!