Home » Egenkapital til boliglån gjennom kvartssalg

Egenkapital til boliglån gjennom kvartssalg

Annonselenke i tekst.

Vi ramler utpå her igjen med et nytt innlegg som retter seg mot privatmarkedet når det kommer til salg av kvarts. Vi registrerer at boligprisene i landet stiger og at det er mange unge som sliter med å komme seg inn på markedet. Å skaffe seg boliglån i dag er ikke så enkelt som mange skal ha det til, og det er selvsagt verst for de unge som ikke har egenkapital å slå i bordet med. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Som foreldre bør man selvsagt hjelpe sine håpefulle med for eksempel, men det er begrenset hvor mye man har muligheten til å spytte i den kassen. Det man kan gjøre er å starte seg en liten minibedrift hvor overskuddet går til egenkapitalkassen, og med litt arbeid på si kan man faktisk gjøre det helt greit – det handler bare om å finne et marked.

Salg av mineraler som kvarts er faktisk ganske populært og det finnes mange samlere der ute som ønsker å kjøpe slikt. Kanskje kan det være en idé å sette opp en enkel nettside hvor du kan tilby salg av slike mineraler? Ofte må man bestille fra utlandet for å få tak i slikt og mye av årsaken er at det rett og slett ikke er godt nok markedsført. Nå vil det jo være slik at man sannsynligvis ikke har råd til å gjøre slik markedsføring, men tar man sikte på å bruke Google som trafikkilde kan man klatre høyt der, og det vil man klare relativt lett.

Du kan med hjelp av våre mineraler kanskje klare å stable litt ekstra egenkapital på beina, og da vil fremtiden plutselig kunne se litt lysere ut!